Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک کارشناس حوزه رفاه و تامین‌اجتماعی با اشاره به تصمیم دولت برای اصلاحات پارامتریک در صندوق ‌های بازنشستگی و گنجاندن بندهایی چون افزایش دوساله سن و سنوات بازنشستگی در لایحه بودجه ۱۴۰۱ گفت: لایحه بودجه، یک‌ساله است و با توجه به پایداری و دوام یک ساله‌اش، گنجاندن اصلاحات پارامتریک در آن جای سوال دارد.

به گزارش ایمنا، مجید حسن‌زاده، در این باره اظهار کرد: اصلاحات پارامتریک الزاماتی دارد که باید بر اساس آن الزامات، پیش‌نیازها و محاسبات بیمه‌ای، اصلاحات پیشنهاد و توصیه شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: نقش محاسبات اکچوئری در اینجا بسیار مهم است. تداوم اشتغال، اشتغال پایدار، مولفه‌ها و پارامترهایی که باید اصلاح شوند، پذیرش اجتماعی و اینکه چه افرادی از این اصلاحات متأثر می‌شوند همه باید دیده شود.

این کارشناس حوزه رفاه و تأمین‌اجتماعی با تاکید بر اینکه اصلاحات پارامتریک در صندوق‌های بازنشستگی باید مبتنی بر محاسبات بیمه‌ای صندوق انجام شود گفت: معتقدم اصلاحات پارامتریک باید حتماً انجام شود. یک علت به تغییرات ساختار جمعیتی و حرکت به سالمندی برمی‌گردد. علت دیگر آنکه نسبت پشتیبانی در تمام صندوق‌ها اعم از کشوری، نیروهای مسلح و غیره کاهش یافته و اینها منابع‌شان باید در بودجه دیده شود.

حسن‌زاده افزود: تنها صندوق بیمه‌ای که روی پای خودش ایستاده، تأمین اجتماعی است. هرچند ضریب پشتیبانی یعنی نسبت بیمه پردازان به مستمری بگیران که اکنون به زیر پنج رسیده و به ازای هر مستمری‌بگیر حدود چهار بیمه‌پرداز داریم.

وی با تصریح این نکته که اصلاحات بازنشستگی در سراسر جهان اعمال می‌شود و روندی تدریجی دارد گفت: فضای اشتغال، نرخ بیکاری، منابع صندوق‌ها، پرداخت دیون دولت در راستای قوانین و مقررات تحمیل شده به صندوق تأمین اجتماعی برای حمایت از اقشار و گروه‌های خاص مانند قالیبافان، کارگران ساختمانی و غیره باید در چنین تصمیماتی دیده شود، زیرا بار مضاعفی بر صندوق وارد کرده است.

این کارشناس حوزه رفاه و تأمین‌اجتماعی ادامه داد: لایحه بودجه، یک‌ساله است و با توجه به پایداری و دوام یک ساله‌اش، گنجاندن اصلاحات پارامتریک در آن جای سوال دارد. قطعاً صندوق‌ها نیاز به اصلاحات دارند، ولی باید در قالب یک بسته پیشنهادی پیرامون اصلاح قانون تأمین اجتماعی، بیمه بیکاری و غیره باشد و در آن پارامترهای نظام بازنشستگی دیده شود.

حسن‌زاده با بیان اینکه امید زندگی و تغییر ساختار جمعیتی به سمتی رفته است که باید سن بازنشستگی متناسب با آن تغییرات افزایش یابد گفت: افرادی را داریم که بین سنین ۴۲ تا ۵۰ سالگی بازنشسته شده و از فضای اشتغال فاصله می‌گیرند که برای جامعه زیان‌آور است. سن بازنشستگی حتماً باید متناسب با امید به زندگی افزایش یابد. امید به زندگی طی این سال‌ها با توجه به بهبود وضعیت بهداشت و سلامت و افزایش طول عمر افراد افزایش یافته و باید سن بازنشستگی متناسب با آن افزایش یابد.

وی افزود: فرمول محاسبه مستمری نیز پارامتر دیگری است و پیشنهاد ما این بوده که سال‌های بیشتری از حقوق و دستمزد که مبنای پرداخت حق بیمه است در پرداخت مستمری دخیل شود و صرفاً منوط به دو سال آخر نباشد و چه بهتر که حقوق و دستمزد مبنای کسر حق بیمه واقعی باشد و بر مبنای آن هر فردی متناسب با میزان پرداختی‌اش به صندوق‌ها، امتیاز لازم را کسب کند.

این کارشناس حوزه رفاه و تأمین‌اجتماعی ادامه داد: این‌ها تمام راهکارهایی است که باید در آن بسته جامع پیشنهادی دیده شود. یک سری مقررات درباره برقراری مستمری بازماندگان داریم که نیازمند اصلاح است، بازنشستگی پیش از موعد نیز باید بازنگری شود. بازنگری در معافیت‌های بیمه‌ای نظیر معافیت تا پنج نفر کارگر سهم کارفرما در کارگاه‌های تولیدی صنعتی و خدماتی (مصوب سال ۱۳۶۱) نیز ضروری است.

منبع: ایسنا

کد خبر 543375

منبع: ایمنا

کلیدواژه: لایحه بودجه 1401 اصلاحات قوانین بازنشستگی صندوق های بازنشستگی مزایای بازنشستگی افزایش سن بازنشستگی مستمری بازنشستگی بازنشستگی زنان خانه دار حق رفاه و تامین اجتماعی وزارت کار رفاه و تامین اجتماعی سازمان تامین اجتماعی رفاه و تامین اجتماعی شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق اصلاحات پارامتریک کارشناس حوزه رفاه تأمین اجتماعی صندوق ها دیده شود یک ساله بیمه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۴۹۵۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۱۷ میلیارد تومان غرامت به کشاورزان مه‌ولاتی

ایسنا/خراسان رضوی مدیر جهاد کشاورزی مه‌ولات گفت: برای سال زراعی ۱۴۰۱-۱۴۰۲، ۱۷میلیارد تومان غرامت در بخش کشاورزی مه ولات پرداخت شده است.

هادی ساربان ۱۱ اردیبهشت در جلسه ستاد بیمه محصولات کشاورزی و دام این شهرستان به پرمخاطره بودن بخش کشاورزی و وقوع خشکسالی در سال‌های اخیر و همچنین اهمیت بیمه در بخش کشاورزی اشاره کرد.

وی گفت: در بیمه‌های کشاورزی ۶۵ درصد حق بیمه توسط دولت و کمتر از ۳۵ درصد توسط کشاورز پرداخت می‌شود که در سال گذشته طبق گزارش صندوق بیمه محصولات کشاورزی کل حق بیمه پرداختی توسط کشاورزان ۷.۹ میلیارد تومان بوده در حالی که ۱۷ میلیارد تومان به بیمه‌گذاران غرامت پرداخت شده است.

مدیر جهاد کشاورزی مه ولات خشکسالی و سرما را از مهمترین عوامل خسارت‌زای سال گذشته دانست و از کشاورزان خواست برای ضمانت، محصولات کشاورزی خود را بیمه کنند.

مدیرعامل صندوق بیمه محصولات کشاورزی در این جلسه اظهار کرد: این صندوق در سال گذشته ۱۵ محصول را تحت پوشش بیمه قرار داده که از این تعداد ۸ محصول در سال گذشته خسارت دیده و در این بین بیشترین غرامت پرداختی مربوط به محصول پسته به مبلغ ۱۲ میلیارد تومان است.

خزاعی در پایان از اقساطی شدن حق بیمه محصولات کشاورزی و تخفیفات ویژه حق بیمه در سال ۱۴۰۳ خبر داد و گفت: در سال زراعی جدید در شهرستان مه ولات تاکنون ۸۱۱ فقره بیمه‌نامه برای ۱۳ محصول صادر شده است که بیشترین تعداد مربوط به محصول پسته ۵۷۱ فقره و به مساحت ۲۴۰۵ هکتار است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • توضیحات وزیر کار درباره بیمه کارگری
  • جذب ۱۱۰۰ میلیارد ریال برای بیماران خاص و صعب العلاج در کرمانشاه
  • بیمه سلامت متولی امر بیمه همگانی است
  • قوانین کارگر وجود دارد اما اجرا نمی‌شود 
  • صندوق بیمه کشاورزان و روستاییان ۳ میلیون بیمه‌شده دارد
  • صندوق بیمه کشاورزان و روستاییان ۳ میلیون نفر بیمه شده دارد
  • یک میلیون روستایی و کشاورز در دولت سیزدهم بیمه شدند
  • بازنشستگی ۵۵۲ مددجوی کمیته امداد بوشهر با پرداخت ۱۰ سال بیمه
  • بیش از یک میلیون نفر روستایی و کشاورز در این دولت بیمه شدند
  • پرداخت ۱۷ میلیارد تومان غرامت به کشاورزان مه‌ولاتی