Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی با صدور بخشنامه‌ای به معاونین و مدیران کل مستقل ستادی این سازمان تشکیل شورای مقررات‌زدایی و وحدت‌رویه این سازمان را اعلام و سازوکار فعالیت این شورا را مشخص کرد.

 

به گزارش گروه بانک و بیمه پول نیوز، براساس بخشنامه صادر شده از سوی دکتر مصطفی سالاری مقررات‌زدایی و وحدت‌رویه، تنقیح، تجمیع، تلخیص و اصلاح بخشنامه‌ها در راستای شناسایی و حذف موارد هم‌پوشانی، متعارض و تکراری بخشنامه‌ها و دستورالعمل‌ها و همچنین برداشت واحد و یکسان از بخشنامه‌ها، دستورالعملها و دستورهای اداری انجام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



تسهیل آگاهی و تسریع دسترسی جامعه هدف به ضوابط و مقررات سازمان و مقررات‌زدایی، ارائه بهتر خدمات و حمایت‌های سازمان به جامعه هدف، افزایش شفافیت در عملکرد سازمان، اعمال قوانین و مقررات و آراء ‌هیات عمومی جدید و در نهایت رعایت اصل سه جانبه‌گرایی از دیگر اهداف و نتایج مقرات زدایی و وحدت رویه است.

موارد و مفاد اصلاحی مرتبط با موضوعات تنقیح، تجمیع یا تلخیص شده و یا اصلاح و رفع ابهام از بخشنامه‌های مزبور، پس از طرح در «شورای مقررات زدایی و وحدت رویه سازمان» و لحاظ مفاد اصلاحی یا جدید در بخشنامه تجمیع‌شده و پرهیز از صدور بخشنامه مستقل جداگانه و با ابلاغ ویرایش جدید بخشنامه تنقیح؛ تجمیع، تلخیص و اصلاح شده، انجام می‌پذیرد.

اعضای شورای مقررات زدایی و وحدت رویه سازمان تأمین اجتماعی با ترکیب نماینده مدیرعامل؛ مدیرکل امور حقوقی و قوانین به عنوان عضو و دبیر شوراء ؛ یک نفر حقوقدان و صاحب‌نظر در حوزه تامین اجتماعی به پیشنهاد دبیر شورا و تأیید مدیرعامل؛ یک نفر صاحب‌نظر در حوزه مرتبط با بخشنامه، دستورالعمل یا دستور اداری موردنظر با تایید مدیرعامل؛ معاون یا مدیرکل حوزه تخصصی حسب موضوعات مطروحه و نماینده صنف و تشکل بخش خصوصی مرتبط با موضوع تعیین شده‌اند.

بخشنامه‌ها، دستورهای اداری و دستورالعمل‌های صادره عنداللزوم حسب تشخیص مدیرعامل یا معاونت تخصصی مربوط یا دبیر شورا جهت اصلاح و رفع ابهام در «شورای مقررات‌زدایی و وحدت‌رویه» قابل طرح و رسیدگی است.

موضوعات ارجاعی از سوی معاونت‌ها و سایر واحدهای اجرایی جهت طرح در شورا ابتدا توسط اداره‌کل امور حقوقی و قوانین مورد بررسی قرار گرفته و پس از احراز ضرورت طرح موضوع، در دستور کار شورا قرار خواهد گرفت.

در تنظیم بخشنامه‌ها باید علاوه بر رعایت اصول و قواعد حاکم بر موضوع، شفافیت، ساده‌نویسی، قوانین و مقررات مرتبط و بالادستی و آراء هیات عمومی دیوان عدالت اداری نیز مورد توجه قرار گیرد.

صدور هرگونه بخشنامه، دستورالعمل و یا دستور اداری جدید مرتبط با موضوعات بخشنامه‌ها و ضوابط تنقیح و تجمیع شده می‌بایست به صورت الحاق یا اصلاح بخشنامه‌ها، دستور اداری و یا ضوابط تجمیع و تنقیح شده و تحت عنوان ویرایش جدید آن باشد.

پیش‌نویس ویرایش جدید بخشنامه اصلاح‌شده توسط شورا با تائید و امضای مدیرعامل سازمان صادر و ابلاغ می‌شود.

پیش‌نویس تمامی بخشنامه‌ها، دستورالعمل‌ها و ضوابط می‌باید از جهت رعایت قوانین و مقررات مورد بررسی و تائید اداره‌کل امور حقوقی و قوانین قرار گیرد.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: تامین اجتماعی پول نیوز بیمه دیوان عدالت اداری صنعت بیمه بخشنامه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۰۹۰۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستگاه‌های مسوول در بندر شهید رجایی باید به وحدت رویه برسند

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای پیش از ظهر پنجشنبه در حاشیه بازدید از بخش‌های مختلف گمرک شهید رجایی بندرعباس؛ با اشاره به برخی اقلام دپو شده در گمرک که مورد نیاز کشور هستند، اظهار کرد: ضرورت دارد با هماهنگی بین‌دستگاهی موانع موجود در برابر ترخیص کالاهای موردنیاز کشور را رفع کنیم و چنانچه در برداشت متفاوتی از قانون وجود دارد تلاش کنیم تا به یک اشتراک نظر در فهم از قانون برسیم.

وی علت بازدید خود از بندر و گمرک شهید رجایی را تلاش در راستای اصلاح رویه‌ها و کاهش زمان معطلی کالاها در گمرک دانست و گفت: بدون تردید با ایجاد سامانه‌های مشترک میان گمرکات، بنادر و اموال تملیکی و اتصال آن‌ها به سامانه جامع تجارت از بسیاری از این نواقص و ناهماهنگی‌ها که سبب عدم ترخیص کالاها می‌شود، جلوگیری خواهد شد.

محسنی اژه‌ای تأکید کرد: ضرورت دارد مسؤولان سازمان‌های مربوطه هر چه سریع‌تر نسبت به راه‌اندازی کامل سامانه‌های مورد نیاز، اتصال و ایجاد دسترسی‌های لازم تدابیر مورد نیاز را در نظر بگیرند.

رئیس قوه قضائیه با اشاره به وجود تناقض در میان برخی بخشنامه‌های معاونت حقوقی گمرک، گفت: بخشنامه‌های متفاوت و متناقض از جمله عواملی است که زمان معطلی کالاها در گمرک را افزایش می‌دهد و نهایتاً منجر به متروکه شدن کالاها می‌شود از این رو ضرورت دارد بخش حقوقی گمرک نیز در تصمیم‌گیری‌ها به وحدت رویه برسد.

اژه‌ای با بیان اینکه هدفش از این بازدید شناسایی مقصرین در گمرک نیست، گفت: وضعیت گمرک شهید رجایی نسبت به اسفند ۱۴۰۰ که از آن بازدید به عمل آوردیم بسیار بهتر و مطلوب‌تر شده است اما هنوز نواقص و ناهماهنگی‌هایی در این گمرک میان دستگاه‌های مسئول وجود دارد که باید هرچه سریع‌تر نسبت به رفع آنها اقدام شود.

کد خبر 6095093

دیگر خبرها

  • حاجی‌بگلو: قانون شوراها باید اصلاح شود
  • دستگاه‌های مسوول در بندر شهید رجایی باید به وحدت رویه برسند
  • بررسی بخشنامه های بانک مرکزی در نشست کمیته رعایت قوانین و مقررات
  • سازمان اداری و استخدامی : کارمندان دولت حق دریافت هدیه را ندارند
  • دریافت هرگونه هدیه از سوی کارمندان دولت ممنوع | ابلاغیه جدید سازمان اداری و استخدامی
  • دریافت هرگونه هدیه از سوی کارمندان دولت ممنوع شد
  •  کارمندان دولت حق دریافت هدیه را ندارند
  • کارمندان دولت حق دریافت هدیه را ندارند
  • بخشنامه ممنوعیت دریافت هر نوع هدیه توسط کارکنان دولت به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ شد
  • لحظه به لحظه از صحن علنی مجلس / لایحه برنامه هفتم پیشرفت اصلاح شد