Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی با اشاره به تنقیح، بازنگری و اصلاح قوانین و مقررات این سازمان گفت: براساس یک برنامه فشرده،‌ ۲ هزار بخشنامه صادر شده به ۴۰ بخشنامه کاهش پیدا کرده است. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ مصطفی سالاری امروز در مراسم رونمایی مجموع تنقیح قوانین و مقررات تأمین اجتماعی اظهار کرد: در تمام دنیا مقرات‌زدایی یکی از اصول فعالیت آنهاست و از اهمیت بالایی برخوردار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: بحث مقررات‌گذاری و در ادامه مقررات‌زدایی دو مسئله بسیار مهمی هستند چرا که بسیاری از مقررات و قوانین در طول زمان نیاز به اصلاح ، بازنگری و ویرایش دارند و این موضوع باید در دستور کار قرار بگیرد.

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی ادامه داد: این سازمان با توجه به نوع فعالیت و خدمتش در طول سال‌های گذشته ارتباطات زیادی را با مردم و بیمه شدگان و کارفرمایان و ... داشته است و با بخشنامه‌های متعدد و انباشت شده‌ای روبه‌رو بوده است و در همین زمینه نیاز به بازنگری و اصلاح قوانین داشت که در دوره‌هایی قبل این مسئله آغاز شد اما در نهایت متوقف شد.

سالاری افزود: زمانی که بنده در سازمان تأمین اجتماعی حضور پیدا کردم، تأکید ویژه‌ای را بر بازنگری، اصلاح و تنقیح قوانین این سازمان داشتیم و جلسات متعددی در این زمینه انجام شد و شورای تنقیح تشکیل و بازنگری و اصلاح و تنقیح قوانین و بخشنامه‌ها در دستور کار قرار گرفت.

وی ادامه داد: با تشکیل شورای تنقیح از نمایندگان شرکای اجتماعی سازمان تأمین اجتماعی دعوت به عمل آمد و با توجه به نوع فعالیت معاونت بیمه‌ای سازمان بسیاری از بخشنامه‌ها در این حوزه مورد بازبینی، بازنگری و اصلاح قرار گرفت و در شورای تنقیح ذینفعان بخش‌های خصوصی و صنف‌های مختلف حضور و نظرات خود را مطرح و در نهایت این نظرات در بخشنامه‌های بازنگری شده مورد توجه قرار گرفت و این مسئله در صدور بخشنامه‌های جدید کمک قابل توجهی را داشت.

سالاری با اشاره به اینکه بیش از دو هزار بخشنامه در طول سال‌های گذشته از سوی سازمان تأمین اجتماعی به شعب و بخش‌های مختلف ابلاغ شده است، گفت: بسیاری از این بخشنامه‌ها منسوخ و باید مورد بازنگری و اصلاح قرار می‌گرفت و در نهایت این اتفاق در شورای تنقیح آغاز شد و به 40 بخشنامه کاهش پیدا کرد که در حال حاضر این 40 بخشنامه در 40 کتاب آماده شده است.

وی تصریح کرد: از 40 کتاب اشاره شده 20 کتاب آماده و به چاپ رسیده است و مابقی نیز طی یک الی دو هفته آینده به چاپ خواهد رسید اما همزمان با انتشار این کتاب‌ها، 40 بخشنامه اشاره شده در قالب قانون دسترسی آزاد بر روی سازمان تامین اجتماعی بارگذاری شده است چرا که قرار نیست بخشنامه‌هایی که صادر می‌شود از دسترس خارج شوند.

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی ادامه داد: با توجه به رویکرد این سازمان و در قالب طرح 3070 و ارائه خدمات به صورت غیرحضوری در آینده نیز چنانچه نیاز باشد بخشنامه‌ای اصلاح شود حتما این کار را انجام خواهیم داد.

وی با تأکید بر اینکه از این پس بخشنامه‌های جدید باید مورد عنایت و توجه شعب و بخش‌های مختلف سازمان تأمین اجتماعی قرار بگیرد، اضافه کرد: در تنقیح قوانین و بخشنامه‌های جدید سازمان تأمین اجتماعی، اسناد بالادستی و آیین‌نامه‌ها لحاظ شده است و هدف اصلی در این زمینه، رابطه ما با شرکای اجتماعی و شفافیت و رونق‌ بخشیدن به شرایط کسب و کار است.

سالاری در ادامه با اشاره به طرح 3070 از سوی سازمان تأمین اجتماعی خاطر نشان کرد: بسیاری از خدمات از سوی سازمان تأمین اجتماعی به صورت الکترونیکی ارائه می‌شوند که بر اساس طرح تحول دیجیتال باید 40 سرویس در این بخش قرار بگیرند که بالغ بر 20 خدمات به صورت غیرحضوری شدند و در آینده نزدیک نیز 40 سرویس اشاره شده در دستور کار خدمات غیرحضوری قرار خواهند گرفت.

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی تصریح کرد: حدود 80 درصد از مراجعه‌کنندگان نیازمند 40 سرویس اشاره شده هستند که با الکترونیکی کردن خدمات دیگر، ما مراجعه حضوری نخواهیم داشت.

میزان افزایش حقوق بازنشستگان و از کارافتادگی مشمول قانون کار در سال 1400 چقدر است؟زمان ثبت‌نام وام قرض الحسنه به بازنشستگان اعلام شدپرداخت مابه التفاوت حقوق فروردین بازنشستگان طی روزهای آینده/ صدور فیش‌های حقوق بازنشستگان در سال 1400

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سازمان تامین اجتماعی سازمان تامین اجتماعی مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی بازنگری و اصلاح تنقیح قوانین شورای تنقیح بخشنامه ها اشاره شده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۴۹۴۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دریافت هرگونه هدیه از سوی کارمندان دولت ممنوع شد

براساس ابلاغیه جدید سازمان اداری و استخدامی دریافت هر نوع هدیه توسط کارکنان دولت ممنوع است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، با توجه به ابلاغ سازمان اداری و استخدامی کشور به کلیه دستگاه‌های اجرایی، دریافت هدیه در مقابل انجام وظایف مرتبط با شغل کارمندان دستگاه‌های اجرایی از قبیل امتیاز، تسهیلات، حق مشاوره، هدیه و موارد مشابه از تمامی اشخاص حقیقی و حقوقی بر اساس قانون ممنوع است.

دفتر تعالی فرهنگ سازمانی و سلامت اداری این سازمان، 11 اردیبهشت‌ماه با ابلاغ بخشنامه‌ای به دستگاه‌های اجرایی، موضوع ماده 91 قانون مدیریت خدمات کشوری را در خصوص ممنوعیت رشوه، سوء استفاده از مقام اداری و دریافت هر گونه امتیاز، تسهیلات، حق مشاوره، هدیه و موارد مشابه متذکر شد.

در این بخشنامه به علت وجود تعارض منافع جدی، دریافت هر گونه هدیه به هر شکل و تحت هر عنوان توسط کارکنان دولت در همه سطوح و در شئون مختلف اداری از جمله حوزه‌های ارزیابی عملکرد، نظارت و بازرسی، صدور مجوز، مالی و پشتیبانی در خصوص مناقصه، مزایده، عقد قرارداد و نظایر آن از افراد، سازمان‌ها، شرکت‌ها، موسسات و نهادهای عمومی دولتی و غیردولتی ممنوع اعلام شده است.

بر اساس ماده 91 قانون مدیریت خدمات کشوری، اخذ رشوه و سوء استفاده از مقام اداری ممنوع است و استفاده از هرگونه امتیاز، تسهیلات، حق مشاوره، هدیه و موارد مشابه در مقابل انجام وظایف اداری و وظایف مرتبط با شغل توسط کارمندان دستگاه‌های اجرایی در تمام سطوح از افراد حقیقی و حقوقی به جز دستگاه ذیربط خود تخلف محسوب می‌شود.

این بخشنامه همچنین یادآور می‌شود که بر اساس ماده 90 قانون مدیریت خدمات کشوری، کارمندان دستگاه‌های اجرایی موظف هستند که وظایف خود را با دقت، سرعت، صداقت، امانت، گشاده‌رویی، انصاف و تبعیت از قوانین و مقررات عمومی و اختصاصی دستگاه مربوطه انجام دهند و در مقابل عموم مراجعان به طور یکسان و دستگاه ذی‌ربط پاسخگو باشند.

دفتر تعالی فرهنگ سازمانی و سلامت اداری سازمان اداری و استخدامی کشور، با تاکید بر لزوم رعایت این بخشنامه و انجام مراقبت و رصد مستمر موضوع در تمامی سطوح ستادی و واحدهای تابعه، تصریح می‌کند که در صورت مشاهده موارد تخلف، افراد خاطی اعم از دهنده و گیرنده هدیه، باید جهت طی مراحل قانونی به بالاترین مقام دستگاه اجرایی یا مقامات و مدیران مجاز یا هیئت‌های رسیدگی به تخلفات اداری و یا مراجع قضایی معرفی شوند.

بخشنامه صادره در پایان، مطابق ماده 92 قانون مدیریت خدمات کشوری، مسئولیت نظارت و کنترل و حفظ روابط سالم کارمندان در انجام وظایف محوله را مدیران و سرپرستان بلافصل عنوان کرده و تاکید می‌کند که در مورد عملکرد آنان باید پاسخگو باشند و در صورتی که این موضوع در حیطه مدیریت مسئولان مزبور مشاهده و اثبات شود، علاوه بر برخورد با کارمندان خاطی، با مدیران و سرپرستان کارمندان نیز که در جلوگیری از این موضوع اهمال کرده باشند نیز مطابق قوانین مربوط، رفتار خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آخرین وضعیت افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی
  • آخرین وضعیت افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی / مطالبه بازنشستگان اجرایی شد؟
  • آخرین وضعیت افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی | مطالبه بازنشستگان اجرایی شد؟
  • سازمان اداری و استخدامی : کارمندان دولت حق دریافت هدیه را ندارند
  • ویدیو/ خبر خوش دولت برای بازنشستگان تأمین اجتماعی
  • نام‌نویسی افراد تحت تکفل بیمه‌شدگان تامین اجتماعی «غیرحضوری» شد
  • دریافت هرگونه هدیه از سوی کارمندان دولت ممنوع شد
  •  کارمندان دولت حق دریافت هدیه را ندارند
  • کارمندان دولت حق دریافت هدیه را ندارند
  • فراهم شدن امکان نامنویسی غیرحضوری افراد تبعی بیمه‌شده و مستمری‌بگیر اصلی