Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه سیاست و اقتصاد ـ رئیس كمیسیون مالیات، كار و تأمین اجتماعی اتاق بازرگانی فارس با بیان اینكه شرکت‌های دانش‌بنیان نسبت به بخش‌های دیگر فعالیت‌های اقتصادی شرایط ویژه‌ای دارند، گفت: قوانین در خصوص این شرکت‌ها باید جنبه حمایت‌کننده و نه تهدیدکننده باشد.

به گزارش ایكنا از فارس، نشست تخصصی مشترک کمیسیون مالیات، کار و تأمین اجتماعی - کارآفرینی، کسب و کارهای نوین و دانش‌بنیان اتاق بازرگانی فارس با موضوع «بررسی چالش‌های شرکت‌های دانش بنیان در حوزه تأمین اجتماعی» با حضور فعالان بخش خصوصی و دولتی این بخش امروز، 8 بهمن‌ماه در اتاق بازرگانی فارس بررسی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


علی‌رضا قدرتی، عضو هیئت نمایندگان و رئیس کمیسیون مالیات، کار و تأمین اجتماعی اتاق بازرگانی فارس در این نشست تخصصی مشترک گفت: موضوع تأمین اجتماعی یکی از مؤلفه‌های مهم و تأثیرگذار در حوزه کسب و کار است و هدف ما در این جلسه شناسایی، عارضه‌یابی و ارائه راهکار برای کاهش مشکلات شرکت‌های دانش‌بنیان استان با تأمین اجتماعی است.
وی افزود: شرکت‌های دانش‌بنیان نسبت به بخش‌های دیگر فعالیت‌های اقتصادی شرایط ویژه‌ای دارند که حمایت‌ها و تشویق‌ها و قوانین در این حوزه نیز باید متفاوت باشد و این در حالی است که قوانین در خصوص این شرکت‌ها باید جنبه حمایت‌کننده و نه تهدیدکننده باشد.
قدرتی بیان كرد: هم‌اکنون تمهیدات قانونی شامل معافیت‌ها و مشوق‌هایی از سوی تأمین اجتماعی برای شرکت‌های دانش‌بنیان وجود دارد که متأسفانه آگاهی جامعی از این موارد نیست و تلاش می‌کنیم فضایی فراهم شود تا به نیاز شرکت‌های دانش‌بنیان استان پاسخ داده شود.
در این جلسه امید ماهرانی، عضو هیئت نمایندگان و رئیس کمیسیون کارآفرینی، کسب و کارهای نوین و دانش بنیان اتاق بازرگانی فارس نیز گفت: قوانین در مباحث مختلف از جمله مالیات و تأمین اجتماعی در خصوص شرکت‌های دانش بنیان هموار و جامع نیست و ما مشکلات و معضلات این شرکت‌ها را در اتاق بازرگانی فارس و اتاق ایران به‌صورت ویژه دنبال می‌کنیم.
وی اضافه کرد: این درحالی است که دولت در حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور بسته حمایتی 110 آیتم را ارائه کرده است اما بخش عمده این حمایت‌ها در عمل محقق نشده است.
ماهرانی با بیان اینکه از این بسته 5 آیتم در خصوص مسائل بیمه و تأمین اجتماعی این شرکت‌هاست، ادامه داد: اگر به مشکلات شرکت‌های دانش‌بنیان رسیدگی و راهکارهایی برای رفع آن‌ها ارائه نشود شاهد ضرر و زیان زیادی به این شرکت‌ها و فضای اقتصاد کشور خواهیم بود.
وی با بیان برخی از مشکلات این شرکت‌ها با تامین اجتماعی گفت: تعامل سازمان تأمین اجتماعی استان فارس با فعالان اقتصادی از جمله در حوزه شرکت‌های دانش‌بنیان خوب است و تلاش اتاق بازرگانی و سازمان تأمین اجتماعی استان کاهش مشکلات استانی این شرکت‌هاست.
سجادی، نماینده سازمان تأمین اجتماعی استان فارس هم در این جلسه گفت: الزام وجود کارگاه، لیست بیمه، پرونده کارگاهی و انجام بازرسی جهت مشمولیت حق بیمه است و پرداخت به عنوان پایه و اساس کار سازمان تأمین اجتماعی است.
وی افزود: عمده مشکلات شرکت‌های دانش‌بنیان شامل عدم آشنایی مدیران، الزام و ضرورت برگزاری کلاس‌های آموزشی جهت ارائه دانش و مهارت لازم به مدیران شرکت‌ها است که آشنایی با قوانین و اطلاع از حمایت‌ها و مشوق‌ها برای فعالان شرکت‌های دانش‌بنیان ضروری است و می‌تواند تا حدود زیادی مشکلات آن‌ها را کاهش دهد.
سجادی اظهار کرد: ما در سازمان تأمین اجتماعی استان فارس آماده هرگونه همکاری برای آشنایی با قوانین موجود با هدف کاهش مشکلات این بخش در استان هستیم.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاري قرآن ايكنا استان فارس اجتماعي قوانين كسب و كار شركت هاي دانش بنيان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۹۷۱۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحقق مشارکت مردم در رشد تولید با توسعه اقتصاد دانش بنیان

به گزارش تابناک اقتصادی؛ سال ۱۴۰۲ در زیست بوم نوآوری و فناوری ایران،‌ سرشار از رویش ها و شکفتن ها بود. در این سال تحولات فراوانی در زمینه ی علم و فناوری در کشور رخ داد، این تحولات مسیر مشارکت شرکت های دانش بنیان و مردم را در عرصه ی تولید و رونق اقتصاد دانش‌بنیان هموار کرد. از این تحولات می توان به راه اندازی ستادهای جدید اقتصاد دانش‌بنیان تا اجرای آیین نامه جدید ارزیابی شرکت های دانش بنیان و....... اشاره کرد؛ این تغییر و تحولات درواقع نویدبخش دستاورد ها و توفیقاتی عظیم در آینده ای بسیار نزدیک است.

رشد چشمگیر و پرشتاب تعداد شرکت های دانش بنیان و افزایش حدود ۲۰۰ درصدی صادرات دانش بنیان کشور در یک سال اخیر، نشان دهنده بسترسازی مناسب، پویایی و رشد جهشی در زیست بوم نوآوری و فناوری کشور و فضای مساعدی است که در راستای تحقق شعار امسال مبنی بر «جهش تولید با مشارکت مردم» در عرصه اقتصاد دانش‌بنیان کشور فراهم شده است.

نماینده مردم اسدآباد در مجلس شورای اسلامی در خصوص شعار سال و رشد اقتصاد دانش بنیان بیان کرد: باید به موضوعات جوان، علم و دانش توجه ویژه ای کرد. گیرایی و  انگیزه برای کسب اطلاعات علمی در یک جوان می تواند موثر در پیشرفت دانش بنیان باشد. با توجه به شعار سال، مشارکت مردم در جهش تولید و جذب نخبگان و استعدادها در شرکت های دانش بنیان مهم است. بنابراین باید در جهت رشد و توسعه ی  این شرکت ها حمایت لازم از آن ها صورت گیرد.

کیومرث سرمدی در ادامه تصریح کرد: عمده دغدغه ی مردم و مسئولین به خصوص مقام معظم رهبری موضوع معیشت و اقتصاد مردم است در واقع شعار امسال هم که مقام معظم رهبری آن را مشارکت مردم در تولید خواندند، حمایت از شرکت های دانش بنیان با هدف آوردن مردم پای کار و استفاده از علم و توان بالای آن هاست. در این شرایط جوانان با انگیزه و با استعداد، نخبگان و افرادی که توانایی بالایی دارند می توانند بیایند و رشد تولید را افزایش دهند. مردمی سازی اقتصاد کشور و جهش تولید و توسعه صنعتی کشور با مشارکت مردم، مبتنی بر توسعه ی اقتصاد دانش بنیان با دانش بنیان شدن صنایع بزرگ به کمک شرکت های تواتمند دانش بنیان است.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در پایان تاکید کرد: باید توجه به بومی گزینی، داشته ها و توانمندی های داخلی و ایجاد ارزش افزوده در زنجیره ی تولید به گونه ی حمایتی باشد یعنی تولید کننده به توسعه ی تولید داخلی تشویق شود، درواقع باید هم شرکت های دانش بنیان تولید کننده تشویق شوند و هم از طرفی وزارت خانه ها و ارگان های دولتی، بخش های خصوصی را مجاب کنند تا تولیدات شرکت های دانش بنیان را خریداری و استفاده نمایند. در این شرایط قطعا تولید کنندگان در رشد تولید و همچنین افزایش کیفیت تشویق می شوند.

 

دیگر خبرها

  • دستگاه قضا از بخش خصوصی در راستای رونق تولید حمایت می‌کند
  • عزم جدی مدیریت شهری اصفهان برای حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان
  • درمان کودکان زیر ۷ سال رایگان می‌شود
  • گشایش نمایشگاه حمل‌ونقل دانش‌بنیان در اصفهان
  • حمایت معاونت علمی از صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان پارک علم و فناوری استان سمنان
  • تولید پانسمان بیماران پروانه‌ای شروع شده و در مرحله تحقیقاتی است
  • عین‌اللهی: با اولویت حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان کمبود دارو را جبران می‌کنیم
  • دومین نمایشگاه حمل‌ونقل دانش‌بنیان در اصفهان آغاز به‌کار کرد
  • تحقیقات و پژوهش نخبگان باید به سمت تولید ثروت برای جامعه برود
  • تحقق مشارکت مردم در رشد تولید با توسعه اقتصاد دانش بنیان